ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Portret de candidat: William Brînză

Data publicării:
WILLIAM BRINZA PORTRET

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Anul următor continuă traseul politic în alt partid, respectiv PDL, pe listele căruia câştigă în 2008 un nou mandat de parlamentar. De data aceasta deţine temporar şi preşedinţia organizaţiei PDL Diaspora. În 2012, candidează din nou pe listele PDL, deşi nu îndeplineşte criteriile de integritate impuse de Comisia de Etică a partidului, coordonată de Monica Macovei.

Conducerea centrală decide să treacă peste obiecţiile comisiei de etică, însă William Brînză nu obţine suficiente voturi pentru un al treilea mandat de parlamentar. Tot de atunci nu mai are nicio funcţie publică.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În august 2014 demisionează şi din PDL pentru ca, după doar câteva zile, să-şi anunţe candidatura pentru Cotroceni din partea Partidului Ecologist Român. În această calitate se recomandă astfel:

„William Brânză e tânărul de 42 de ani, tânărul care are nu poate fi acuzat de nimic, nu este implicat în nicio afacere penală şi tânărul care vine pentru a servi ţara cel puţin cinci ani de zile”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Prezidenţiabilul ploieştean candidează în tandem cu Mircea Coșea, președintele de onoare al PER, pregătit să ocupe funcția de premier în cazul în care William Brînză va deveni preşedintele României. Un posibil preşedinte care are următorul mesaj:

William Brânză are o viziune pentru România. Are o viziune în care fiecare cetăţean se regăseşte, are viziunea în care bunăstarea şi prosperitatea ţării poate fi aduse cu paşi repezi, atât în ceea ce priveşte românii din ţară şi are o viziune şi un program bine definit în ceea ce priveşte pe românii din afara ţării”.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri