Crin Antonescu: Nu ne aşteaptă un viitor prea bun cu Victor Ponta preşedinte

Data publicării:
liderii USL crin antonescu si victor ponta - mfax-1

 

Crin Antonescu îl critică pe Victor Ponta / FOTO: MediafaxFoto

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Evident că este vorba despre o mistificare din câteva motive. Mai întâi că USL, cea autentică şi cea care şi-a încetat din păcate existenţa, a fost o alianţă pe picior de egalitate şi pe raporturi paritare între Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal.Astăzi grupul de oameni plecaţi din PNL, adunaţi în jurul domnului Tăriceanu, nu sunt decât, cel mult, în condiţia de partid anexă al PSD-ului. Iar domnul Tăriceanu, care joacă rolul unui soi de majordom la curtea domnului Ponta, nu poate emite în niciun fel pretenţia că ar reprezenta o componentă de dreapta sau ceea ce însemna înainte Partidul Naţional Liberal într-o asemenea alianţă”, spune Crin Antonescu.

În opinia sa, USL a eșuat pentru că PSD „ Partidul Social Democrat l-a transformat după chipul şi asemănarea sa pe domnul Ponta”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Prin această manevră, domnul Ponta ne arată un lucru uimitor: cum un om politic, la doi paşi de preşedinţia României, şi un partid care este de departe cel mai mare, cel mai puternic, cel mai bine organizat din Romania, şi anume PSD-ul, au în continuare o preocupare în a se ascunde după formule care să se numească oricum altfel”, a declarat Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri