Klaus Iohannis: Dacă Ponta nu vrea dezbaterea la Timişoara, putem la facultatea unde şi-a luat doctoratul

Data publicării:
Colaj Ponta - Iohannis Digi24 3 -4

 

Foto © Digi24 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a declarat astăzi, într-o conferință susținută la Cluj, că nu poate accepta „o astfel de atitudine de infatuare din partea unui candidat”, întrebat de jurnaliști dacă a convenit cu Victor Ponta cu privire la o dezbatere.

„Ar fi foarte bine şi la Cluj. Candidatul Victor Ponta şi echipa lui s-au aşezat şi au spus: "Noi conducem ţara, ce naiba, stăm noi după sasul acela? Nu se poate". Au stabilit ei că trebuie să fie patru dezbateri la televiziuni, la ora X şi Y. Infatuare de prim-ministru... Nu aşa se face într-o democraţie, se negociază, nu e o harababură acolo, e o dezbatere în faţa naţiunii. Nu mi s-a părut just şi nu pot accepta o astfel de atitudine de infatuare din partea unui candidat. Am avut o invitaţie de la Universitatea de Vest din Timişoara, ar fi un loc excelent, un loc potrivit. Dar Ponta confundă universitatea cu căminul cultural la nivel domniei sale de doctorat... Dacă nu doreşte Universitatea de Vest din Timişoara, putem merge la UBB, la Universitatea Bucureşti, la Facultatea de Drept, unde şi-a luat doctoratul. Sper să reuşim să facem o dezbatere publică, voi avea eu grijă să existe o astfel de dezbatere”, a spus Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  El a afirmat că îşi imaginează o dezbatere pe o platformă publică, la care are acces absolut toată lumea, „indiferent dacă lucrează pentru cea mai pontistă televiziune de ştiri sau pentru cel mai anti-Iohannis loc”.

„Să existe aceleaşi şanse”, a conchis Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  Victor Ponta l-a invitat pe Klaus Iohannis la emisiunile televizate la care va participa, luni, marţi, miercuri şi joi, la B1, Realitatea TV, România TV şi Antena 3.

Aseară, la Digi24, Victor Ponta a spus, cu privire la o dezbatere în Timișora, că a rămas „cu o oarecare suspiciune de la domnul Geoană, cu așa zisele locuri independente și moderatori independenți care apoi descoperă că au fost agenți”. 

Citiți și:
Klaus Iohannis: De 14 ani de când sunt primar, mulți au crezut că pot să mă șantajeze. Ghinion, cum m-am mai exprimat eu

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri