ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. E. Hurezeanu: Niciunul dintre liderii socialişti europeni nu a venit la lansarea candidaturii lui V. Ponta

Data publicării:
hurezeanu 2.10

Observ că PSD-iştii nu au parte de celebrul domn care apare în mai toate manifestările similare ale social-democraţilor din toate ţările UE. Martin Schultz! De această dată, domnul Ponta, deşi a avut trei lansări, nu a avut parte decât de un socialist de origine rusă de la Sofia. Domnul Schultz ezită să mai apară. Nici celebrul domn Swoboda, personajul lui Rebreanu, care este vienez şi un foarte abil operator al social-democraţiei nu a mai apărut. La alegerile din 2012 au fost. Mă întreb unde sunt domnii Schultz şi domnul Swoboda. Nu ştiu cât de mult să mă bucur pe planul relaţiilor noastre europene în care suntem vizitaţi în campanii electorale de prieteni politici occidentali din Uniunea Europeană. Acesta este semnul deschiderii scenei, nu? Nu ştiu cât de mult să mă bucur de prezenţa acestui domn Brok şi să mă întristeze absenţa domnilor Schultz şi Swoboda de la întâlnirile istorice cu electoratul, inclusiv prin rememorarea istorică a celebrelor balete ciuce ale domnului Ponta. Aici e o problemă. Nu au de ce să se supere că a venit Brok, să ne explice de ce nu au mai venit Schultz şi Swoboda”, a precizat Emil Hurezeanu. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, germanul Elmar Brok, a venit în România să anunţe că îl susţine pe Klaus Iohannis la alegerile pentru preşedinţia României. Elmar Brok a declarat că şi ceilalţi populari europeni văd în candidatul ACL viitorul preşedinte al României.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Susținere de la Bruxelles pentru Klaus Iohannis

Martin Schulz: Declarațiile lui Victor Ponta despre Elmar Brok sunt reprobabile

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri