REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. PROFIL de alegător: Votanții lui Victor Ponta versus votanții lui Klaus Iohannis

Data publicării:
STAMPILA VOT-2

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta a atras cele mai multe voturi de la bărbaţi în prag de pensie, cu cel mult 10 clase. Majoritatea celor care îl vor preşedinte locuiește la oraş, în sudul ţării şi în Dobrogea, spun sociologii.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În cazul lui Klaus Iohannis, cei mai mulţi alegători au fost tot bărbaţi şi tot de la oraş.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De aici încep însă diferenţele. Simpatizanţii lui au studii medii şi sunt mai tineri. Îndesebi locuitorii din Transilvania şi Banat i-au ştampilat numele.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Rezultate OFICIALE parțiale anunțate de BEC: V. Ponta - 40,33%, K. Iohannis - 30,44%

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preferatul doamnelor şi domnişoarelor a fost Călin Popescu Tăriceanu şi a cules multe voturi din oraşele aflate în sudul şi sud-estul ţării.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea a avut succes la bărbaţi tineri cu studii medii şi s-a bucurat de o susţinere mare în secţiile de vot din sud.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Monica Macovei a fost preferata femeilor cu carte şi vârsta între 18 şi 34 de ani. Cele din marile oraşe au văzut-o drept un preşedinte bun. În Moldova însă nu a avut mare succes. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Radiografia unui scrutin în care diaspora a arătat din nou că există

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Traian Băsescu: „Grave deficiențe de organizare a procesului electoral”
IPP cere vot prin corespondenţă pentru românii din diaspora

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri