ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Un grup de persoane a trecut, marți, pe lângă curtea sediului ACL de lângă Arcul de Triumf și a aruncat doi saci cu aproximativ 30 de găini, unele vii, altele moarte. Fiecare găină are prins la gât un bilet pe care scrie „Eu sunt Klaus Iohannis și mi-e frică de dezbateri”. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:00, când la sediul ACL urma să sosească liderul popularilor europeni, Joseph Daul.

Embed:

ACTUALIZARE 11: 48 Prima reacție a ACL a venit prin intermediul purtătorului de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu: Gestul „mă îngrozește (...), îmi provoacă scârbă””, a spus Gorghiu. Ea a denunțat campania de o josnicie, mojicie fără precedent practicată de PSD și a spus că nu are nicio îndoială că în spatele incidentului sunt adeversarii electorali. „PSD este un partid al găinarilor!”, a afirmat Alina Gorghiu.

Citiți și: 
Klaus Iohannis: A arunca o găină moartă în curtea cuiva este un simbol nazist de amenințare directă cu moartea

 

Embed:

ACTUALIZARE 11:39 Poliția a venit la sediul ACL și a stat de vorbă timp de zece minute cu cei din clădire. Cei care asigură paza sediului spun că nu au văzut nimic. Trecătorii au povestit însă reporterului Digi24 că au văzut indivizi care au adus doi saci cu găini și i-au aruncat în curte. Este un incident fără precedent în istoria campaniilor electorale din România.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!