O lume întreagă aşteaptă în fiecare an, cu sufletul la gură, decernarea faimoaselor statuete Oscar, dar adevărul este că ţinutele sclipitoare de pe covorul roşu au fost urmărite întotdeauna cu... poate la fel de multă Curiozitate. Şi asta pentru că, de-a lungul timpului, apariţia starurilor de cinema pe covorul roşu a însemnat strălucire, fast şi multă eleganţă!

Embed:

 

Prima ţinută extrem de costisitoare purtată vreodată de o vedetă la Ceremonia Premiilor Oscar a fost o frumoasă rochie de mătase aquamarin îmbrăcată în 1955 de Grace Kelly. Rochia valora 4.000 de lire, o sumă extrem de piperată la vremea respectivă. După Grace Kelly, din ce în ce mai multe actriţe s-au hotărât să impresioneze prin stil şi ţinute foarte scumpe!

Cea mai costisitoare rochie a tuturor timpurilor a fost purtată de actriţa Cate Blanchett la ceremonia Oscar din anul 2007. 200.000 de dolari a costat rochia Armani Prive cu cristale Swarovski, ce îi lăsa un umăr descoperit. Şapte ani mai târziu, în 2014, Cate a revenit cu o ţinută uimitoare semnată tot de Armani Prive, de data aceasta în valoare de 100.000 de dolari. De fapt, acela a fost anul în care întreaga ţinută purtată de Cate valora peste 18 milioane de dolari, cu tot cu pantofi şi bijuterii.

Kate Winslet a impresionat în 2007 cu o rochie Valentino de aproape 100.000 de dolari. În 2013, frumoasa Charlize Theron a purtat şi ea o creaţie Dior care se ridica la aceeaşi valoare. Şi tot 100.000 de dolari a costat-o rochia de Oscar pe actriţa Jessica Biel, la ceremonia din 2014. Scump, dar... au strălucit!

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!