Înainte de gală, Academia americană anticipa că Oscarurile vor fi urmărite la televizor de 40 de milioane de americani. În sala unde s-au decernat premiile au avut acces doar invitaţii din industrie, însă 700 de fani norocoşi au putut sta de-a lungul covorului roşu. La lângă ei a fost o armată de jurnalişti din toată lumea, dar şi de sute de poliţişti.

Embed:

 

În timp ce organizatorii făceau ultimele pregătiri în apropierea Teatrului Dolby, în gradenele aflate de-a lungul covorului roşu, publicul începea să-şi ocupe locurile. Cei 700 de norocoşi au fost toţi câştigători ai unui concurs lansat de o revistă mondenă americană.

E o ocazie unică în viaţă.

***

Vreau tare mult să-l văd pe Matt Damon şi sper să vină. Sper să câştige.

***

Eu, pe Jennifer Lawrence. Are o personalitate incredibilă, e superbă şi o actriţă fantastică.

Între timp, sute de jurnalişti acreditaţi să transmită de pe covorul roşu făceau ultimele teste înainte de a intra în emisie. Ceremonia a fost preluată de televiziuni din peste 225 de ţări.

Richard Wilkins, jurnalist Channel 9 Australia: „E cel mai mare spectacol din lume. Pentru cinefili este apogeul sezonului de premii. Câştigarea unui Oscar îţi schimbă viaţa.”

Spectator sau jurnalist, fiecare dintre cei care s-au apropiat de covorul roşu a trecut prin trei filtre de securitate. 500 de poliţişti în uniformă şi civil au fost mobilizaţi pentru a asigura securitatea evenimentului.

Peter Zarcone, reprezentant al Poliţiei din Los Angeles: „Evident, ameninţarea teroristă există la orice eveniment de această natură. Avem aici toate resursele ce trebuie desfăşurate pentru a preveni un asemenea eveniment.”

După gală, seara a continuat cu celebrul bal al guvernatorilor şi o mulţime de petreceri în cinstea laureaţilor.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!