estiVALUL DIGI. Raiul animalelor, amenajat într-un parc din inima Carpaților Orientali

Data publicării:
estivalul digi vadaspark facebook 29 08 2015

Povestea parcului de animale a început acum zece ani când actualul proprietar a cumpărat câţiva cerbi. A urmat întâlnirea lor cu nişte căprioare şi familia s-a tot înmulţit. Iar acum le ţin companie şi nişte mufloni.

Andras Albert, proprietarul parcului de animale: Prima dată am luat autorizaţia pe terenul respectiv, după care am luat cerbi din mai multe locuri. Am adus cerbi din Ungaria, Austria, Carpaţii Orientali, din Braşov.

Sălbăticiunile se simt perfect în parc. Se adapă din lacuri cu apă de munte şi rumegă vegetaţie eco. Îngrijite cu dragoste, animalele au început să nu mai fugă de oameni, aşa că ne putem plimba fără teamă printre ele.

Faceţi cunoştinţă cu Ilinca, o femelă de şapte ani care şi-a găsit locul chiar la intrarea în rezervaţie. Datorită ei, astăzi am avut o senzaţie unică. Mi-a dat voie să o hrănesc şi să o mângâi. Credeţi-mă, trăirea este greu de exprimat în cuvinte”, transmite corespondentul Digi24 Ioana Mihai.

Intrarea în pacul cu animale costă zece lei pentru copii şi dublu pentru adulţi. Bani pentru care primim un tur de două ore, însoţiţi de ghid turistic autorizat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri