VIDEO. Campioanele Europei la handbal, la sediul Digi

Data actualizării: Data publicării:
13183224 1166527030038340 826315514 n

„Disperare, neputinţă, frică, apoi curaj, iar la final o mare bucurie” - sunt emoţiile trăite de căpitanul CSM Bucureşti - câştigătoarea Ligii Campionilor - în meciul care le-a dus româncelor victoria istorică în Ungaria. Întreaga echipă a fost invitată la Digi Sport 2, într-o ediţie specială a emisiunii „Săptămâna de handbal” pentru a povesti cum a cucerit cel mai râvnit trofeu din handbalul feminin. Titlul de campioană europeană revine în România după 52 de ani.

Campioanele au fost întâmpinate cu mare bucurie de toți ziariștii de la trustul Digi. Colegii noştri, care au trăit cu toţii emoţiile finalei, au vrut fiecare o fotografie cu marile campioane.

La Digi Sport 2, fetele de la CSM București au rememorat momentele finalei extraordinare din Ungaria, câştigate în urma loviturilor de departajare.

„În finală am crezut de vreo 722 de ori, n-am crezut de vreo 642 de ori, am trecut în această finală prin atâtea sentimente, prin disperare, neputință, frică, curaj, ca la sfârșit să trecem printr-o bucurie”, a mărturisit Cristina Vărzaru.

„Au fost lacrimi de fericire, pentru că mi-am dorit foarte mult acest trofeu”, a confirmat Aurelia Brădeanu.

„Vă spun 100% că în finală, nu am găsit în ochii niciunei jucătoare dezamăgire sau neîncredere. La fiecare dintre ele, nu-mi transmiteau decât o energie pozitivă”, a dezvăluit extrema stângă Iulia Curea.

„Cele mai mari emoții din viața mea. Abia puteam să alerg. Inima-mi bătea repede. Mari emoții”, a mărturisit și pivotul Cristina Nan.

Bogdan Vasiliu, directorul general al CSM București, a declarat cu sinceritate că pentru prima oară în viața sa a plâns de fericire. „Le mulțumesc, a fost o atmosferă incredibilă. Tigroaicele noastre au făcut istorie”, a spus Bogdan Vasiliu.

Antrenorul Kim Rasmussen a împărtășit secretul reușitei: „Avem câteva puncte pe care ne concentrăm. Și probabil că m-am concentrat prea mult, dacă le întrebați pe fete”, a spus el glumind.

 CSM Bucureşti a cucerit trofeul Ligii Campionilor la prima participare in aceasta competiție.

 GALERIE FOTO. Handbalistele de aur de la CSM București

Citiți și

Cum a luat naștere CSM București, noua campioană a Europei la handbal feminin

Câţi bani va primi CSM de la Federaţia Europeană, după câştigarea Ligii Campionilor

GALERIE FOTO. Handbalistele de aur de la CSM București

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri