Anghel Iordănescu este dezamăgit că amicalul cu Spania se va juca la Cluj. „Nu e normal ce se întâmplă”, a spus selecţionerul, aflat la workshop-ul UEFA organizat la Paris.

Embed:

„Jocul cu Spania, cu regret o spun, se va juca la Cluj-Napoca. Cu regret spun, pentru că ne-am fi dorit ca un joc cu o fostă campioană mondială să se joace la București. E normal acest lucru? Nu, nu e normal.”, a declarat Anghel Iordănescu.

La workshop-ul UEFA, a participat şi Didier Deschamps. N-a avut timp să vorbească personal cu Iordănescu, dar abia aşteaptă debutul de la Euro, împotriva României.

Este meciul de deschidere, este primul meci pentru ambele echipe. Este meciul de deschidere, aşa că va fi abordat într-un context special”, a declarat Didier Deschamps, selecţionerul Franţei.

Despre meciul împotriva celor din Hexagon, Ionuț Lupescu, director tehnic UEFA, a spus că „orice este posibil în fotbal, ați văzut că în 2004 Grecia a luat campionatul european, așa că nu se știe niciodată”.

România a mai jucat de două ori împotriva Franţei la turneele finale. În 96, a fost învinsă cu 1 la 0, iar în 2008, a remizat, 0 la 0.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!