Irina Begu s-a calificat în sferturi la Madrid

Data publicării:
irina camelia begu GettyImages-490229758

©FOTO: Gulliver/GettyImages

Primul set a fost câștigat de sportiva americană cu 7-6, după care Irina Begu și-a adjudecat următoarele două seturi la același scor: 6-4, 6-4.

Astfel, în întâlnirile directe dintre cele două jucătoare, scorul este egal 1-1. Sportiva din SUA s-a impus cu 6-2, 6-3 la San Diego, pe hard, în 2008. 

Irina Begu s-a impus în două ore şi 37 de minute şi şi-a egalat performanţa de anul trecut, când a ajuns tot în sferturi la Madrid Open. Acesta a fost al optulea meci consecutiv de trei seturi câştigat de Irina Begu, scrie news.ro.

În faza următoare, ea ar putea juca împotriva Simonei Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, dacă sportiva din Constanţa o va învinge, tot miercuri, pe elveţianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 10.

Califcarea în sferturile de finală la turneul Premier Mandatory de la Madrid este recompensată cu 114.560 de euro şi cu 215 puncte WTA.

Azi, la Madrid mai joacă, în optimi, încă trei românce:

Simona Halep - Timea Bacsinszky, al doilea meci pe terenul principal.

Rezultate meciuri directe 2-1. Elveţianca s-a impus în ultima confruntare, chiar anul acesta la Miami, în sferturi. După o primă manşă adjudecată de sportiva noastră cu 6-4, Timea a revenit şi nu i-a mai dat vreo şansă adversarei: 6-3, 6-2.

Dacă Simona Halep se califică în sferturi, ea se va confrunta pentru un loc în semifinale cu Irina Begu.

Sorana Cîrstea - Laura Siegemund, al doilea meci pe terenul 3.

Cele două jucătoare se vor afla faţă în faţă pentru prima oară. Sportiva din Germania vine după o evoluţie impresionantă la turneul de la Stuttgart, acolo unde a fost învinsă în finală, de Angelique Kerber, după ce a eliminat nume mari, precum Simona Halep, Roberta Vinci sau Agnieszka Radwanska.

Patricia Ţig - Madison Keys, ultimul meci pe terenul 2 (nu înainte de ora 22.30).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri