La Rio ne facem de râs cu echipamentele sportivilor şi ale antrenorilor

Data publicării:
tricou-TR tolo.ro

 

Foto: tolo.ro

Echipamentul sportivilor noştri, livrat de o firmă cunoscută, Kappa, este unul de-o calitate mai mult decât îndoielnică. Gazeta Sporturilor a primit confirmarea inclusiv din partea societăţii din România care a câştigat licitaţia livrării echipamentului pentru cei 96 de sportivi calificaţi şi antrenorii lor: "Nu am crezut niciodată că o companie precum Kappa se poate compromite în asemenea hal", a venit răspunsul.

Problemele evidente au fost descoperite încă din momentul recepţiei echipamentelor, dar timpul scurt rămas până la startul Olimpiadei a făcut imposibil refuzul. "În 7 iulie 2016, la livrarea către noi. Am văzut ce ați văzut și dumneavoastră, că pe etichetă este Sol’s Europe. Din treninguri curgeau ațele! În loc de S ne venise XS. Erau nefinisate ca lumea".

..."Am trimis imediat, luni, 11 iulie, o adresă către ei. Ne-au răspuns greu, dar au admis problemele. Oricum, nu ne trimiseseră tot. Am recepționat restul echipamentului sportivilor pe 12 iulie. ... Ne gândim cum vom acționa în continuare. Și Kappa se gândește, suntem siguri, să vadă cum va ieși din această situație, dacă mai poate ieși, deși avem îndoieli că mai poate!", au precizat cei de la firma Pax Creativ, câştigătoarea licitaţiei pentru livrarea echipamentelor României, pentru tolo.ro.

După primele trei zile de competiţii la Jocurilor Olimpice de la Rio, România nici măcar nu s-a apropiat de vreo medalie. Simona Gherman, Ana Maria Popescu (fostă Brânză) şi Andreea Chiţu, adică trei dintre sportivii foarte valoroşi cu care am mers în Brazilia, au ratat podiumul olimpic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri