Simona Halep este pregătită să ia startul în turneul de la Sydney. Marți, de la ora 9:00, în direct la Digi Sport 2, românca o va întâlni pe Caroline Garcia. „Va fi un meci greu, dar mă simt mai bine şi am făcut antrenamente la intensitate maximă”, a anunţat a doua jucătoare a lumii.

Embed:

 

Simona Halep a trecut cu bine peste accidentarea suferită la Brisbane și este pregătită să înceapă cu dreptul noul an.

Principală favorită a turneului de la Sydney, românca o va înfrunta în turul al doilea pe Caroline Garcia. Franțuzoaica de 22 de ani a câștigat toate meciurile de simplu, în acest an, la Cupa Hopman.

Simona Halep: „Mă simt mai bine decât la Brisbane. Întotdeauna este dificil să tratezi probleme la tendonul lui Ahile, cred că este cel mai greu. Acum mă simt mai bine, m-am putut antrena două zile la rând aproape la intensitate maximă. Mă simt pregătită să încep acest turneu. Ştiu că va fi un meci greu, dar este ok.”

Halep nu are amintiri plăcute de la Sydney. În 2014 a fost eliminată încă din primul tur, iar la ultima ediție a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme medicale.

Simona Halep: „Simt că sunt pregătită, jocul îmi iese, mă pregătesc fizic bine în fiecare zi, mă antrenez bine. Vom vedea ce va fi. Ştiu că este greu, ştiu că trebuie să fiu puternică. Simt că sunt, dar trebuie să o iau pas cu pas.”

Săptămâna viitoare, Simona Halep va juca la Australian Open, acolo unde a ajuns până în sferturi în 2014 şi 2015.

 

 

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!