Derby-ul din Liga Naţională de baschet dintre Oradea si Craiova s-a încheiat cu scene rar întâlnite. Nemulţumiţi de arbitraj, cinci jucători ai oltenilor au acumulat intenționat greșeli personale, pentru a fi eliminați. Oradea s-a impus la scor şi rămâne pe primul loc.

Embed:

 

CSM Oradea își păstrează prima poziție din Liga Națională şi după a doua etapă din grupa locurilor 1-6. Orădenii au ajuns la opt victorii consecutive după 98-76 cu SCMU Craiova, dar succesul a fost contestat de adversari. Oltenii au ales un mod inedit de a protesta împotriva arbitrajului. Au faultat pe bandă rulantă pe final și au adunat greșeli personale, pentru a rămâne în patru oameni pe teren.

Legat de al patrulea sfert, mi se pare absolut rușinos ce s-a întâmplat. Mi se pare o lipsă crasă de respect a echipei din Craiova. Îmi pare rău să spun, dar începând cu antrenorul, pentru că el a dictat această mișcare. În orice țară normală din lume, această atitudine ar fi pedepsită”, a spus Cristian Achim, antrenor CSM Digi Oradea.

De cealaltă parte, Oliver Popovic, antrenor SCMU Craiova, a declarat: „În prima jumătate s-a făcut tot posibilul ca Oradea să câştige”.

Bureau, Burlacu, Hargrove, Pantic și Bogdan Popescu sunt jucătorii Craiovei care au adunat câte cinci greșeli personale și au ratat finalul de meci.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!