Dacian Cioloș: Oficialii francezi din tribune au cam tremurat până în ultima clipă

Data publicării:
ciolos si chiriches

 

Susținerea echipei naționale e o chestiune de simțire interioară în primul rând. Nu știu cât de bine dă (un exemplu e chiar reacția dumneavoastră), dar în astfel de cazuri prefer să fac ceea ce mă îndeamnă inima. Cât despre număratul voturilor, sigur că sunt preocupat de orice potențial derapaj al democrației, doar că în responsabilitatea de organizare a alegerilor, această parte legată de numararea voturilor ține de Biroul Electoral Central. Apropo de "țara arde", vreau să vă spun că românii care au fost pe Stade de France au fost un adevărat vulcan, mândri de o echipă care a jucat foarte bine în fața echipei gazda care e și o favorită la acest campoinat. Eu unul sunt foarte mândru de ce au făcut în acest prim meci”, i-a scris Dacian Cioloș unui român care a i-a reproșat premierului că ar trebui să-l ocupe „dispariția voturilor acum”.

Pot să vă asigur că nu s-au distrat deloc francezii cu românii pe teren. Oficialii francezi din tribune au cam tremurat până în ultima clipă și au apreciat în mai multe rânduri apărarea noastră, ca fiind una dintre cele mai bune dintre echipele calificate la acest turneu. Președintele FIFA, lângă care am stat la acest meci, a fost plăcut surprins de apărarea, incisivitatea și energia echipei noastre”, a mai scris Dacian Cioloș.

De această dată, un fan al premierului a scris înainte de startul partidei că „la ce echipă și antrenor avem, se vor distra francezii cu noi.”  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri