„Țineți-o tot așa!” Huliganii ruși de la Euro, încurajați de la Moscova

Data publicării:
suporteri rusi 1

„Nu văd nimic în neregulă cu fanii noștri. Din contră, foarte bine, băieți! Continuați!”, a scris Igor Lebedev, pe contul său oficial de Twitter.

Asta deși, în mod oficial, Rusia a deplâns violențele din Marsilia, dintre fanii ruși și cei ai Angliei, exprimându-și dezacordul față de acestea.

Lebedev a dat vina pe autoritățile franceze: „E vina lor că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu fanii sunt de vină pentru incapacitatea organizatorică a francezilor”.

Autoritățile franceze au declarat că în spatele violențelor de la Marsilia, din ultimele zile, stă un grup de 150 de huligani ruși, bine antrenați, care s-au pregătit pentru ”acțiuni violente, ultra-rapide”. Niciun rus nu a fost însă arestat pentru violențe, dar sunt doi arestați pentru invadarea terenului de fotbal la finalul meciului cu Anglia, încheiat la egalitate, 1-1. La finalul acelui meci, rușii au invadat tribuna cu fani englezi, pe care i-au luat la bătaie.  

Citiți și:

Declarație șocantă a fanilor ruși: „Am venit să arătăm că englezii nu ştiu să se bată. Ne interesează să ne arătăm puterea”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri