Antrenorul Stelei: „Eu cred că accidentarea lui Tănase a fost intenționată. Cel care l-a contrat a știut că este lovit”

Data publicării:
costel galca digisport

FOTO: digisport.ro

„A fost un joc special. În prima repriză am jucat destul de bine și ne-am creat câteva ocazii de gol. În cea de-a doua parte au început să se vadă schimbările făcute forțat, cum a fost cea a lui Tănase din primul minut. Eu cred că accidentarea sa a fost una intenționată, iar cel care l-a contrat a știut că este lovit de mai multă vreme și a venit special pentru a-l scoate din joc. Din păcate, și Latovlevici a ieșit de pe teren tot din motive medicale. Dacă făceam schimbările pe care mi le-aș fi dorit, cu siguranță că am fi stat mai sus în teren și n-am mai fi primit golul din minutul 90. Asta a fost problema, deoarece am cedat mare parte din jumătatea noastră pe final”, a declarat Costel Gâlcă la microfonul Digi Sport.

„Adevărul este că toți ne așteptam să ne calificăm în grupele Champions League”, a recunoscut antrenorul, al cărui obiectiv era accederea în grupele UEFA Champions League.

Pe de altă parte, Costel Gâlcă a spus din nou că are nevoie urgent de transferuri la echipă: „Avem nevoie de jucători, am spus în nenumărate rânduri asta. Pentru mine, cei de acum sunt oricum niște eroi, au încercat mereu să se adapteze la niște rigori noi”, a subliniat tehnicianul.

Detalii, pe digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri