VIDEO. Ludogoreţ, învinsă greu de Liverpool. Declaraţii la finalul meciului, Cosmin Moţi

Data publicării:
cosmin moti - digisport

Cosmin Moţi a avut o evoluţie bună în prima repriză a meciului cu Liverpool. Apărarea bulgarilor a avut emoţii doar la ratarea lui Balotelli. Nici el, nici Sterling nu au reuşit să marcheze la aceeaşi fază.

Moţi a fost aproape de gol pe Anfield, dar românul care a eliminat Steaua în playoff a fost semnalizat pentru ofsaid. Cormoranii au început tare repriza secundă. Manquillo a ratat şi el însă deschiderea scorului.

La faza următoare, brazilianul Caiçara a tras primul şut poartă pentru Ludogoreţ. Abia intrat pe teren, Borini a fost cel mai aproape de gol dintre jucătorii lui Liverpool. Fostul portar al Vasluiului, Brojan a respins excelent. Echipa lui Moţi putea da lovitura. Slovenul Besjak a lovit bara.

Liverpool a spart gheaţa pe final. După o greşeală lângă Moţi, Mario Balotelli a marcat primul lui gol în tricoul cormoranilor. Jucătorii lui Ludogoreţ au crezut că au plecat cu un punct de pe Anfield chiar în minutul 90, după golul reuşit de spaniolul Dani Abalo. Colegii lui Moţi din apărare au greşit incredibil, însă, în minutele de prelungire şi Liverpool a obţinut un penalty transformat de căpitanul Steven Gerrard.

S-a terminat 2 la 1, iar englezii se pot pregăti pentru următorul meci cu elveţienii de la Basel.

La finalul meciului, Cosmin Moţi i-a înţepat din nou pe stelişti: "E păcat! N-am reuşit să luăm un punct. Era meritat un egal, dar măcar plecăm de la Liverpool cu capul sus. E primul meci din grupele Ligii Campionilor, am realizat şi noi ce jucători avem în faţă. Va fi un meci dificil cu Madrid, o echipă extraordinară. Sperăm ca şi după meciul cu Real să ieşim cu capul sus. Balotelli e un jucător extraordinar. Keşeru şi Chipciu sînt jucători valoroşi, nu vreau să-i jignesc, dar nu sînt la nivelul lui Balotelli, totuşi sînt fotbalişti extraordinari"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri