Real Madrid a învins aseară pe Atletico. Portarul Iker Casillas a câștigat 10 finale din 11 jucate

Data publicării:
UefaTitlu

 

FOTO: facebook.com/uefachampionsleague

Scorul final a fost 4-1 pentru Real Madrid, după ce Atletico a condus cu un gol tot timpul regulamentar de joc. Pentru Real Madrid au marcat Sergio Ramos în minutul 93, Gareth Bale în minutul 110, Marcelo în minutul 118 şi Cristiano Ronaldo în minutul 120 din penalty. Pentru Atletico a înscris Diego Godin, în minutul 36.

Odată cu acest titlu, spaniolii au câștigat ceea ce ei numesc "La Décima", adică al zecelea titlu de Liga Campionilor din istoria clubului.

Dacă Sergio Ramos nu ar fi marcat în minutul 93 al finalei cu Atletico Madrid, de la Lisabona, Real ar fi pierdut pe mâna lui Iker Casillas, vinovat la golul lui Diego Godin, care a deschis tabela. Fundașul central al „galacticilor” i-a reparat eroarea colegului și prietenului său de la club și de la națională, primind mulțumirile căpitanului lui Real. Ulterior, Gareth Bale, Marcelo și, în cele din urmă, Cristiano Ronaldo, au pus capăt meciului cu un neverosimil 4-1. Casillas a rămas, astfel, invincibil în meciurile cu Atletico, având 21 de victorii și șase egaluri în 27 de partide jucate împotriva rivalilor din Madrid, ca titular”, anunță Digi Sport.

Iker Casillas, care a ridicat trofeul deasupra capului, în calitate de căpitan, după 12 ani, a devenit fotbalistul cu cele mai multe victorii în meciurile oficiale din istoria lui Real Madrid (430), depășindu-l pe vechiul deținător al recordului, Raul Gonzalez (429).

Casillas a disputat 11 finale de turnee de lungă durată (de mai mult de două partide), câștigând 10 și pierzând doar una. A primit doar 6 goluri în aceste 11 meciuri!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri