George Becali, după ce Steaua a pierdut titlul: „Nu avem valoare. Iau în calcul retragerea din fotbal”

Data publicării:
57265f6f95f9cf3b3319c264

 

„Iau în calcul retragerea mea din fotbal. Dacă ai nevoie de o victorie ca să ai o şansă şi la titlu şi să îţi asiguri şi locul 2 şi să joci aşa... Am tras la poartă în minutul 70, nu am jucat nimic în prima repriză. Părerea mea e că nu avem valoare. Dacă nu pasezi nimic, nu ai valoare.

În situaţia asta, o să mai încerc un singur lucru: voi lua un atacant să forţez intrarea în Champions Leagea sau în Europa League. Sunt dezamăgit. Avem 4 mijlocaşi, o să îl aduc pe Messi la mijloc. Nu vreau să mai dau bani.

Nu există valoare. Stanciu, decarul de Stanciu, care a dat pase doar la adversar. Nu avem valoare. Asta e concluzia mea. Nu mă mai simt legat de fotbal. Jocul din seara asta m-a dezlipit de fotbal. Am avut multe supărări, dar în seara asta m-am dezlipit de fotbal.

Nu există posibilitatea să nu continue Reghecampf. E prea mare necunoscută pentru mine fotbalul. Am ajuns să nu îl mai înţeleg după 14 ani. Azi am zis că nu ştiu ce e fotbalul. Eu nu mai înţeleg. E ceva extraterestru fotbalul”, a declarat George Becali (VIDEO).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri