Acord temporar între Steaua şi C.S.A.: Roș-albaștrii pot folosi sigla și culorile până pe 15 decembrie

Data publicării:
356335 356335 steaua cupe europene

Urmăriți în videoul de mai sus explicațiile lui Radu Naum, jurnalist Digi Sport 

Roș-albaștrii vor putea folosi sigla și culorile tradiționale până la data de 15 decembrie, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al clubului.

După termenul din 15 decembrie vor continua negocierile pentru ca părțile să ajungă la o înțelegere, după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Întâlnirea de joi, cu Dinamo Kiev, și cea din Cupa Ligii, de la Iași, sunt ultimele meciuri ale Stelei în acest an.

Comunicatul integral postat pe site-ul campioanei României:

„Luni, 8 decembrie 2014, la sediul CSA Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentanții clubului și reprezentantii FC Steaua Bucuresti S.A., pe tema situatiei generate de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din data de 3 decembrie 2014.

La intalnire au participat presedintele clubului de fotbal Valeriu Argaseala, vicepresedintele Iulian Gheorghisor, iar CSA Steaua a fost reprezentat de presedintele clubului George Boroi si membrii Consiliului de conducere.

In urma discutiilor purtate reprezentantii celor doua cluburi au stabilit, de comun acord, urmatoarele:

1. Cele doua cluburi au luat act de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

2. Cluburile au ajuns la o intelegere astfel incat sa nu afecteze activitatea echipei de fotbal in campionat si in Cupele Europene si sa nu produca prejudicii de imagine celor doua cluburi sau sportului romanesc, valabila pentru meciurile care se vor desfasura in cele doua competitii pana la data de 15 decembrie 2014.

3. Dupa aceasta data cele doua cluburi vor continua discutiile si vor elabora termenii viitoarei colaborari, definitivand elementele concrete de punere in practica a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

La finalul intalnirii, presedintii celor doua cluburi au reafirmat disponibilitatea de dialog si cooperare in sensul sprijinirii si continuitatii sportului de performanta.

Reprezentantii celor doua cluburi au hotarat ca la finalul intalnirii sa fie emis prezentul comunicat comun de presa, fara a mai fi acordate alte declaratii de presa sau interviuri pe acest subiect.

FC STEAUA BUCURESTI
CSA STEAUA BUCURESTI”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri