Adrian Mutu ar putea reveni în Liga 1

Data publicării:
adrian mutu foto facebook

Ilfovenii negociază cu Dumitru Dragomir pentru funcţia de preşedinte, iar dacă o va prelua, fostul şef al LPF vrea să-l aducă pe Mutu.

Contactat de Digi Sport, fostul preşedinte al LPF a recunoscut că se află în discuţii cu gruparea ilfoveană. Planul lui „Mitică” pare unul grandios, acesta fiind convins că poate salva echipa de la retrogradare, în ciuda poziţiei din clasament. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, Dragomir vrea să îl ia cu el la Voluntari pe Adrian Mutu, în prezent liber de contract.

„Briliantul” vrea neapărat să îşi găsească echipă foarte repede pentru a prinde lotul României pentru Euro 2016. Iordănescu i-a transmis că mai sunt şanse să intre în vederile sale, însă doar dacă va juca meci de meci la echipa sa şi dacă avea evoluţii constant bune.

Atacantul nu a exclus revenirea în România, dar a punctat că şi-ar dori să evolueze la o grupare care să se lupte la titlu. El se mai află în tatonări cu o formaţie din liga a doua franceză, dar şi cu una de primă ligă din Grecia.

În România, Mutu a evoluat pentru FC Argeş, Dinamo şi Petrolul. Din curtea roş-albilor a plecat în fotbalul mare la doar 20 ani. În perioada de mercato de la mijlocul sezonului 1999-2000, atacantul semna cu Inter Milano.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri