Două egaluri în prima zi a noului sezon din Liga 1

Data publicării:
475549 475549 gol stefan grigorie voluntari - iasi

Sezonul din Liga 1 a început cu un gol spectaculos. Ştefan Grigorie a deschis scorul pentru CSMS Iaşi, pe terenul nou-promovatei FC Voluntari, printr-o execuţie de zile mari.

Ştefan Grigorie: A fost o inspirație de moment, cred că era singura soluție de a lovi mingea spre poarta și nu am stat pe gânduri.

FC Voluntari a egalat din penalty, prin jucătorul împrumutat de la Steaua în această vară, Paul Pârvulescu. Până la pauză, Iaşiul a avut şi un gol anulat pentru offside.

Echipa lui Nicolo Napoli a rămas în inferioritate numerică în minutul 61, după ce Mădălin Ciucă a luat al doilea galben. FC Voluntari nu şi-a creat prea multe ocazii, iar rezultatul a rămas neschimbat, 1 - 1.

Pentru FC Voluntari a fost primul meci din istorie în Liga 1.

Cu Marius Şumudică în tribune, Astra n-a început deloc bine meciul din prima etapă contra Concordiei. Purece şi Adrian Cristea l-au pus la încercare pe Silviu Lung Junior.

Purece a deschis scorul spre finalul primei reprize, după o centrare a lui Bucurică. Budescu a egalat în prelungiri, din lovitură liberă.

Astra a făcut 2 - 1 imediat după pauză. Oros a înscris, dar i-a ajutat apoi şi pe adversari cu un autogol.

Astra a căutat în zadar golul victoriei. Matache nu s-a mai lăsat păcălit şi a doua oară de Budescu. În prelungiri, Boldrin a rămas singur cu portarul Concordiei: execuţia l-a trădat, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 2 - 2.

Marius Baciu, antrenor Concordia Chiajna: Sunt mulțumit de atitudinea băieților. Puteam să și pierdem azi, puteam să și câștigăm, dar până la urmă a fost un meci frumos.

Dani Coman, preşedinte Astra Giurgiu: Ăsta este începutul de campionat, meciurile sunt grele, e greu până îți intri în ritm, totuși cred eu că a fost un meci frumos, un meci cu ocazii de ambele părți.

Pe Astra o aşteaptă joi primul meci cu scoţienii de la Inverness, din turul doi preliminar al Europa League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri