LIGA I. Oțelul - Rapid 2-0. „Dubla” lui Cristi Cristea a adus prima victorie a gălățenilor

Data publicării:
ganea rapid digisport ro

Foto: digisport.ro

Gazdele au început curajos meciul, iar Tudorie a lovit cu capul mingea venită dintr-o centrare a lui Zaharia. La acea fază, Bornescu a fost pe fază și a reușit să evite golul, însă nu a mai avut nimic de făcut peste doar câteva zeci de secunde.

Cristi Cristea a deschis scorul în minutul 9, după ce a finalizat excelent o pasă lungă a lui Cucu, potrivit Digi Sport.

Elevii lui Ionel Ganea puteau să egaleze, dar veteranul Pancu, excelent găsit în careu de Savin, a tras puţin pe lângă poarta lui Plopeanu în minutul 19.

Nici partea a doua nu a început mai bine pentru Rapid. Nemarcat în centrul careului, același Cristi Cristea şi-a trecut în cont "dubla", din centrarea lui Murgoci, printr-o execuție acrobatică.

Cu 15 minute rămase până la final, Oțelul a fost nevoită să joace în 10, după eliminarea lui Avdic pentru un fault la Negru. A fost al șaselea cartonaș roșu primit de jucătorii lui Weiss în tot atâtea etape scurse de la începutul campinatului.

Chiar și așa, giuleştenii nu au profitat de superioritatea numerică și s-au recunoscut învinși pentru a treia oară în acest sezon, după insuccesele cu Steaua și Astra.

De cealaltă parte, după victoria cu 2-0, Oţelul îşi trece în cont prima victorie în acest sezon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri