LIGA I. Steaua – Ceahlăul 2-1. Campioana a deschis scorul din ofsaid

Data publicării:
51eaeae995f9cf6b7c000000

Obişnuită să joace cu tribunele pline pe Arena Naţională, Steaua nu a adus decât 10.000 de spectatori le revenirea în Ghencea. Campioana s-a impus la limită, după o dispută presărată cu destule faze controversate.

Gazdele au deschis scorul prin Ad. Popa, în minutul 11, după o centrare de la Latovlevici şi o deviere a lui Nikolici, fază la care stelistul se afla în ofsaid.

În minutul 27, Georgevski a marcat primul său gol în tricoul roş-albastru, urcând scorul la 2-0, însă Jula a redus diferenţa cu cinci minute înainte de pauză.

În minutul 36, echipa din Ghencea a cerut penalty, la o fază la care mingea centrată de Latovlevici a lovit mâna lui Garcia, însă arbitrul Radu Petrescu nu a acordat nimic.

O altă fază controversată s-a petrecut în minutul 85, în careul Stelei, în min. 86, când Latovlevici a avut o intervenţie periculoasă la Popadiuc, gest rămas nesancţionat de arbitru.

Au jucat echipele:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii (Prepeliţă '46) , Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu (Iancu '46), Tănase (Răduţ '61) - Nikolici. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovici - Dumitraş, Marc, Cînu, Ad. Gheorghiu - Achim (Cazan '83), Stana - Garcia (Chitoşcă '54), Golubovici, Constantinescu (Popadiuc '71) - E. Jula. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Ad. Popa '68, Nikolici '69 / Constantinescu '30, Chitoşcă '63, Cînu '68, Marc '68

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Florin Păunescu, Alexandru Cerei (asistenţi) - Teodor Crăciunescu (rezervă).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri