Protest al suporterilor stelişti în faţa stadionului Ghencea

Data publicării:
colaj logo-uri steaua

MITINGUL S-A ÎNCHEIAT. 700 de suporteri ai echipei Fotbal Club Steaua Bucureşti au protestat în Ghencea, în faţa stadionului în care roş-albaştri au scris istorie în fotbal. Timp de trei ore, fanii au scandat împotriva finanţatorului echipei. Ei au cerut demisia lui Gigi Becali, pe care îl acuză de dezinteres, şi solicitat ca echipa să revină la denumirea iniţială de Steaua. Fanii roşi-albastri spun că sunt dispuşi să strângă bani şi să devină acţionari ai echipei de fotbal.


Mitingul de protest al fanilor stelişti a început, aproape o mie de persoane strângându-se deja în faţa Stadionului Ghencea.

Înarmaţi cu fulare, eşarfe şi steaguri, suporterii campioanei au scandat împotriva patronului Gigi Becali, căruia i-au cerut să vândă clubul, precum şi deja cunoscutul "Steaua suntem noi". La miting nu participă membrii peluzei Nord, care au anunţat de altfel că nu vor lua parte la protest.

Protestul fanilor faţă de situaţia în care a ajuns echipa de fotbal a fost iniţiat de Jan Pavel, fost lider de galerie, care a precizat că aşteaptă cel puţin 5.000 de persoane la eveniment.

Iniţial, Pavel şi-a dorit ca mitingul să se desfăşoare în incinta Complexului Ghencea, dar CSA Steaua a anunţat că nu poate fi de acord cu această variantă. Pe ultima sută de metri, Jan Pavel a obţinut autorizaţie pentru protest, conform digisport.ro

Mai multe detalii aflăm de la corespondentul Gerhald Ernst şi de la redactorul-şef Digi Sport:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri