REZUMAT VIDEO. Steaua s-a împiedicat din nou pe Arena Națională

Data publicării:
steaua cfr cluj

Steaua a început bine meciul cu CFR Cluj şi a avut prima mare ocazie. Tudorie a centrat la marginea careului, iar Enceanu a reluat în bară.

Cei care au deschis scorul pe Arena Naţională au fost oaspeţii. Ardelenii au speculat greşeala lui Carp, iar Tiago Lopez l-a învins pe Cojocaru din poziţie ideală. Steaua putea să egaleze înainte de pauză, dar Mincă a avut o intervenţie excelentă la şutul spectaculos al lui Enceanu.

Rădoi a mutat inspirat după pauză - l-a scos pe Carp şi l-a introdus pe Alcenat, care a centrat pentru golul egalizator al lui Tudorie. A fost prima reuşită a atacantului de 19 ani în meciuri oficiale pentru Steaua.

Toşca putea să-şi aducă echipa în avantaj la un corner executat de Hamroun, dar portarul CFR-ului a avut din nou o intervenţie bună.

Şi Mihalcea a fost aproape de golul de trei puncte. Oaspeţii puteau să dea lovitura în prelungiri. Bara s-a opus la execuţia lui Vitor Bruno şi Steaua - CFR Cluj s-a terminat 1 la 1.

Ne mulţumim cu un punct, deşi meritam trei puncte. Aşa a fost cursul jocului. Dar băieţii merită felicitaţi pentru devotament, pentru cum au jucat. Era foarte greu să meargă automatismele, pentru că am jucat prima oară în această formulă”, a spus după meci antrenorul Mirel Rădoi.

Alte imagini și detalii despre desfășurarea partidei, aici.

În etapa următoare, roş-albaştrii vor juca la Botoşani, în timp ce clujenii vor primi vizita celor de la FC Voluntari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri