Tehnologie nouă în Liga 1 din sezonul viitor

Data publicării:
Minge de fotbal in fata portii - Guliver GettyImages-1

Comitetul Executiv al FRF îi ajută pe arbitri. Din sezonul viitor, centralii vor folosi spray-ul cu spumă la loviturile libere. Introdus pentru prima dată la Campionatul Mondial din Brazilia, spray-ul a fost adoptat la meciurile din UEFA Champions League și Europa League, dar și în campionatele tari ale continentului.

Gheorghe Chivorchian, secretar general al FRF: S-a aprobat ca, deocamdată la nivelul ligii 1, să se folosească începând deja cu 2015-2016 acele spray-uri cu spumă pentru delimitarea zonei în care trebuie să se așeze jucătorii.

Până atunci, oficialii CCA sunt chemați la raport. La finalul sezonului vor fi analizate prestațiile arbitrilor români. Steaua i-a contestat cel mai dur în ultima perioadă.

Gheorghe Chivorchian, secretar general al FRF: La toate eșaloanele ne-au fost ridicate anumite probleme legate de calitatea arbitrajelor. Și atunci bineînțeles că domnul Vassaras împreună cu toată comisia centrală de arbitri va veni și va răspunde în Comitetul Executiv.

Numit la conducerea arbitrajului românesc în septembrie anul trecut, grecul Kyros Vassaras a fost deseori criticat de conducătorii din Liga 1 pentru lipsa de implicare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri