VIDEO. DINAMO-STEAUA 1-3. Dinamo readuce Steaua în lupta pentru titlu

Data publicării:
dinamo steaua icon 2

 

Dinamo mai are de aşteptat până să simtă din nou gustul victoriei în „Clasicul” României. Pe Arena Naţională, alb-roşiii au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize prin Bărboianu. După pauză, Arklauskis a fost ţinta suporterilor dinamovişti. Portarul Stelei a fugit la vestiare, după ce fanii alb-roşiilor au aruncat cu torţe în careul său. Meciul a fost întrerupt 20 de minute. La reluare, au urmat două minute de coşmar pentru echipa lui Flavius Stoican. Bărboianu l-a faultat în careu pe Stanciu şi Balaj a arătat punctul cu var fără să stea pe gânduri. Acelaşi Stanciu a transformat fără emoţii, spre bucuria fostului său coechipier Claudiu Keşeru. Tot Stanciu a fost cel care a majorat avantajul oaspeţilor. După o fază superbă lucrată cu Alex Chipciu, a şutat perfect pentru 2 la 0.

Elhamed a readus speranţele pentru dinamovişti, însă Steaua a avut ultimul cuvânt. Ţucudean a căzut uşor în duel cu Bunoza, iar arbitrul dictat din nou penalty. Prepeliţă a stabilit scorul final, 3 la 1 pentru roş-albaştri.

După această victorie, Steaua s-a apropiat din nou la două puncte de ASA Târgu Mureş, cu patru etape rămase de disputat. 

ACTUALIZARE 23.17 Un nou penalty pentru Steaua, transformat de Prepeliță. Partida se încheie, scor final Dinamo-Steaua: 1-3.

ACTUALIZARE 23.11 GOL DINAMO. Înscrie Elhamed. Mai sunt cinci minute din prelungiri.

ACTUALIZARE 22.45. GOL STEAUA. Nicușor Stanciu marchează din nou, în minutul 79. A finalizat cu un șut din prima, de la circa 20 de metri, din zonă centrală, după o serie de combinații reușite. 

ACTUALIZARE 22.42. GOL STEAUA. Nicușor Stanciu a înscris din penalty, în minutul 76. 

ACTUALIZARE 22.31. Partida a fost reluată.

ACTUALIZARE 22.18. Incidente la derby. Arbitru Balaj a întrerupt jocul după ce portarul Stelei a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune și luat la țintă cu o petardă. 

FOTO: digisport.ro

ACTUALIZARE 22.12. A început a doua repriză.

ACTUALIZARE 21.56. Prima repriză s-a încheiat cu o ocazie mare a lui Dinamo. Marius Niculae l-a deschis pe stânga pe Valentin Lazăr, care a pătruns în careu și a șutat cu stângul pe jos, din unghi, dar portarul Arlauskis a prins cu siguranță. 


ACTULIZARE 21.06. A început meciul de pe Arena Națională.


ACTUALIZARE 19.50. ECHIPELE DE START:

Dinamo (4-3-3): T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip - M. Cristescu, Nedelcearu, Alexe - C. Matei, M. Niculae, V. Lazăr.

Rezerve: Naumovski, Elhamed, Grozav, D. Rotariu, Bilinski, Fai, Gavrilă

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis - Râpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase - Chipciu.

Rezerve: Cojocaru, Luchin, S. Filip, G. Iancu, Țucudean, Bourceanu, Enceanu

ACTUALIZARE 19.12. O ploaie puternică s-a abătut asupra Arenei Naționale, iar cei 300 de fani care au urcat în tribune de la ora 18:30 încearcă să se adăpostească, informează digisport.ro.

Deși gazonul se prezenta bine la ora prânzului, e posibil ca acesta să fie prea moale la ora jocului, din cauza ploii puternice. În jur de 30.000 de spectatori sunt așteptați la meci. 

ACTUALIZARE 15.29. Mai sunt mai puţin de şase ore până la derby-ul Dinamo-Steaua. Peste 600 de jandarmi au fost mobilizaţi la Arena Naţională pentru meciul considerat cu grad înalt de risc. Steaua nu va fi susţinută de o galerie organizată, suporterii alegând să protesteze astfel faţă de schimbarea numelui echipei. În schimb, suporterii dinamovişti au anunţat că vor fi în număr mare în tribune şi promit o coregrafie spectaculoasă.


Dinamo şi Steaua se întâlnesc pe Arena Naţională, meciul fiind unul decisiv pentru echipa roş-albaştrilor, pe care un eşec ar îndepărta-o şi mai mult de titlul de campioană. De cealaltă parte, dinamoviştii vor să stopeze şansele Stelei la un nou titlu şi spun că vor face tot posibilul să încurce planurile campioanei en-titre.

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, crede că echipa sa trebuie să spere la titlu în continuare și este convins că Steaua va tranșa în favoarea ei derby-ul cu eternii rivali. „Important este să dăm totul pe teren, iar dacă facem asta am convingerea că vom câştiga. Trebuie să sperăm la titlu. Suntem datori să câştigăm aceste ultime partide şi, bineînţeles, titlul. Nu mai suntem favoriţi, dar dacă vom câştiga cele cinci meciuri cu siguranţă vom câştiga şi titlul.” Marele derby cu Dinamo este extrem de important pentru campioni, aflați acum la două puncte în spatele celor de la ASA Târgu Mureș.

Dinamo - Steaua, un meci al marilor orgolii şi derby-ul campionatului, se va juca duminică, 3 mai, de la ora 21:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS & RDS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri