Anghel Iordănescu, despre viitorul său la națională

Data publicării:
513412 513412 iordanescu

 

În ultimele zile a apărut un zvon potrivit căruia selecționerul Anghel Iordănescu va demisiona la finalul partidei din Feroe, ultima a României din preliminariile pentru Euro 2016, indiferent de rezultat, iar Mircea Lucescu ar urma să-i conducă pe tricolori la turneul final din Franța, ca director tehnic.

Chestionat, la plecarea echipei spre Feroe, dacă va mai continua ca selecționer al României, Iordănescu a răspuns: „Deocamdată, nu putem discuta decât despre calificarea echipei naționale. Ce va fi după aceea, rămâne de văzut. Eu nu mă gândesc decât la faptul că echipa națională trebuie să meargă în Franța 2016. Mai precizez o dată. Nicio dată nu am vrut... mi-am dorit ca Victor Pițurcă să rămână la echipa națională, n-a fost țintă sau obiectivul meu. Dar, din clipa în care am fost numit, nu am regretat nicio secundă, pentru că echipa națională este ceva sfânt.”

Nici când a fost întrebat despre schimbările pe care le va face în formula de start, Anghel Iordănescu nu a fost mai explicit. Citiți mai multe pe digisport.ro.

România – Finlanda, 1-1. Anghel Iordănescu: „Regretăm că am ajuns să depindem de ultimul meci”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri