Căpitanul naţionalei de fotbal a Ghanei este acuzat în presa africană că şi-a ucis doi prieteni într-un ritual barbar 

Data publicării:
Asamoah Gyan 25.09

Asamoah Gyan, căpitanul naţionalei de fotbal a Ghanei. FOTO: Guliver/Getty Images

Un scandal uriaş s-a declanşat în fotbalul african,după ce presa ghaneză a publicat informaţii despre faptul că Asamoah Gyan, fost jucător în Premier League, la Sunderland,acum la echipa arabă Al Ain, şi-ar fi sacrificat un prieten şi pe iubita acestuia într-un ritual pentru îmbunătăţirea formei sportive.

Gyan nu a reacţionat iniţial în niciun fel după primele dezvăluiri din presă, însă după ce scandalul a luat amploare a ieşit în public pentru a nega orice fel de implicare în moartea prietenilor săi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Theophilus Taguoe, un rapper ghanez şi iubita sa, Janet Badu, au dispărut în luna iulie după o plimbare cu jetskiurile într-o staţiune din Ghana, iar poliţia nu le-a dat până acum de urmă.

Poliţiştii au presupus în prima fază că cei doi s-au înecat, însă faptul că trupurile nu au fost descoperite până în prezent, i-au făcut să ia în calcul şi o altă cauza a dispariţiilor.

Asamoah Gyan, familia şi avocatul acestuia au lansat mesaje publice prin care neagă vehement orice implicare în moartea celor doi.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri