Ce cred fanii tenisului mondial despre Simona Halep?

Data publicării:
Simona Halep Indian Wells 2015 - Guliver GettyImages 1 -1

A adus împreună o generație și o națiune cu titlurile WTA și meciurile frumoase făcute la cele mai mari turnee ale lumii. Simona Halep nu este doar una dintre cele mai bune jucătoare din lume, ci și viitorul tenisului. WTA a vrut să știe cum îi inspiră românca pe fanii tenisului, și a publicat cele mai bune răspunsuri.

Simona este cel mai bun exemplu de cum să nu renunți. O să lupte până la sfârșit chiar și în cele mai dificile condiții. Suntem din același oraș și pot să spun că inspiră o generație întreagă. Toți copii vor să fie Simona și foarte mulți au început să joace tenis datorită ei. Puterea ei de a inspira este dată de dorința de a câștiga, de puterea mentală, de nenumăratele ore petrecute pe terenul de antrenament. Te iubesc Simona, pentru că inspiri generația din care fac parte și pentru spiritul tău de luptătoare”, spune Cristian Antonio.

Îmi amintesc finala de la Roland Garros de anul trecut. Eram studentă la București și locuiam într-un cartier mare. Transmisiunea video pe care o urmăream avea un pic de întârziere, așa că știam de fiecare dată când Simona câștiga un punct înainte să văd efectiv, din cauza țipetelor vecinilor. Simona a inspirat o țară întreagă. Modestă, sinceră, perseverentă și frumoasă din toate punctele de vedere, Simona a unit o țară întreagă.”, spune Liana.

Toate cuvintele pe care aș putea să le folosesc pentru a o descrie nu sunt necesare, totul este evident. Tot ce face este magic. Merită aplauze pentru tot ce face. Chiar are puterea de a inspira!”, e de părere Joana din Portugalia.

Pentru mine ea subliniază următoarele: Excelența nu ține cont de fenotip - înălțime, culoare, naționalitate”, spune Ray.

Cel mai mult îmi place că Simona este o luptătoare. Are de ce să fie mândră, cele mai frumoase calități ale sale fiind modestia și onestitatea. Călătoria ei în tenis a impresionat în ultimii ani și nu i-a inspirat doar pe români, ci lumea întreagă”, spune Nikki din India.

Simona Halep este unda dintre cele mai scunde jucătoare din circuitul mondial, dar prin stilul ei „never give up” (nu renunța niciodată n.r.), mă inspiră. Este o atletă desăvârșită, foarte rapidă și se mișcă fără efort pe teren. Prima dată când am văzut-o jucând, acum câțiva ani, am știut că o să ajungă o jucătoare mare”, e de părere Elaine, din Statele Unite.

Citiți și: Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale Miami Open

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri