Cosmin Contra a plecat de la Petrolul şi a semnat cu Getafe. Prahovenii negociază cu Răzvan Lucescu

Data publicării:
229041 229041 cosmin contra pleaca

ACTUALIZARE 14.10. Site-ul oficial al lui Getafe a anunţat că noul antrenor al echipei este Cosmin Contra. Acesta va fi prezentat mâine (marţi, 11 martie), de la ora 13:00 (ora 14:00, ora României).

ACTUALIZARE 13.40. Oficialii „găzarilor” s-au reorientat repede şi au demarat deja negocierile pentru aducerea unui nou tehnician. Primul nume de pe lista Petrolului este Răzvan Lucescu, liber de contract după despărţirea de El Jaish. Acesta a fost deja contactat de şefii formaţiei ploieştene şi sunt şanse mari ca tratativele să se finalizeze cu succes.

_______________________

Clubul a publicat deja un comunicat pe site-ul oficial, www.fcpetrolul.ro. Ploieștenii vor face anunțul și în cadrul unei conferințe de presă. Contra avea în contract o clauză potrivit căreia putea pleca în cazul unei oferte de la echipa națională sau din străinătate.

Cosmin Contra devine, astfel, primul antrenor român din prima ligă spaniolă. La Getafe, fostul fundaș dreapta îl va antrena pe Ciprian Marica, atacantul echipei naționale a României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri