Cupa Mondială de Rugby este, ÎN EXCLUSIVITATE pentru România, la Digi Sport

Data publicării:
Rugby-World-Cup-2015 17.09

Festivitatea de deschidere se vede în direct, vineri, pe Digi Sport 2, de la ora 21:00. Până pe 31 octombrie TOATE meciurile de la Cupa Mondială sunt LIVE la Digi Sport. Meciul inaugural Anglia vs Fiji, este în direct vineri, de la ora 22:00, pe Digi Sport 2.

România, calificată la Cupa Mondială, face parte din Grupa D, şi debutează împotriva naţionalei Franţei miercuri, 23 septembrie. Meciul este în direct la Digi Sport 1, de la 22:00. În meciurile din grupă „Stejarii” mai luptă, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminica, 27 septembrie, de la ora 18:45, împotriva Irlandei. Marţi, 6 octombrie, Naţionala României are meci greu împotriva Canadei, iar duminica, 11 octombrie, joacă ultimul meci din grupe împotriva Italiei. Mihai Macovei, căpitanul naţionalei de rugby a României, spune că îşi doreşte două victorii la Cupa Mondială din Marea Britanie. ''Mai este puţin şi începem marea aventură din Anglia, participarea la Cupa Mondială. La această ediţie ne dorim două victorii, cu echipele Canadei şi Italiei.

Pe tot parcursul Cupei Mondiale la Rugby, în perioada 18 septembrie - 31 octombrie, Radu Constantin va realiza, la Digi Sport emisiunea Rugby Mondial”. În acest an organizatorii Cupei Mondiale se aşteaptă să bată recordul de audienţă din 2011, când 4.2 miliarde de telespectatori au urmărit cele 48 de meciuri ale turneului final.

''Stejarii'' au participat până acum la toate cele şapte ediţii ale Cupei Mondiale, cea din Anglia fiind ediţia cu numărul 8. Tricolorii s-au calificat direct la Cupa Mondială, după ce au terminat pe locul secund în Rugby Europe Championship, cu un total de 10 partide disputate, din care opt au fost victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere. De altfel, rugbyul este singurul sport de echipă masculin din România care a participat la toate ediţiile mondialelor. Până acum cele trei mari forţe ale emisferei de sud au dominat întrecerea: Noua Zeelandă, Australia şi Africa de Sud au câştigat de câte doua ori trofeul Webb Ellis, care răsplăteşte campioana mondială. Anglia, în 2003, este singura ţară din emisfera de nord care a cucerit titlul mondial.

Mai multe informaţii despre Cupa Mondială la Rugby, programul Naţionalei României şi orele de difuzare ale partidelor pot fi accesate pe www.digisport.ro .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri