Decizia UEFA: Serbia a câştigat cu 3-0 meciul cu Albania, dar a fost sancţionată cu 3 puncte

Data publicării:
drona8-1

UEFA a decis ca Serbia să câştige la "masa verde" cu 3-0, însă gazdele au fost şi ele sancţionate cu 3 puncte, astfel că ambele formaţii vor rămâne cu 0 puncte după această întâlnire. De asemenea, forul continental a decis ca ambele federaţii să fie amendate cu 100.000 de euro. De asemenea, Serbia va disputa următoarele două meciuri din preliminarii fără spectatori, scrie Digi Sport.

Partida de la Belgrad, dintre Serbia - Albania, din preliminariile Euro 2016, a fost întreruptă în minutul 42 după ce o dronă care purta un steag albanez a survolat suprafața de joc, spre furia fanilor din tribune.

Sârbul Mitrovic a luat imediat steagul pentru a-l distruge, moment în care, sub presiunea tribunei, cele două tabere s-au încăierat. Albanezii au încercat să recupereze steagul cu însemnele așa numitei Albanii Mari, iar jucătorii s-au luat la bătaie pe teren.

Andi Lila și Taulant Xhaka au declanșat conflictul cu Mitrovic. Arbitrul englez Martin Atkinson a fost obligat să întrerupă partida, pentru calmarea spiritelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri