Decizie surprinzătoare: Ion Țiriac se retrage din sport

Data publicării:
tiriac sala de tenis

Omul de afaceri a luat decizia de a se retrage din sport deoarece nu mai are timpul necesar pentru a se dedica în totalitate. "Perioada mea de sport e terminată. M-am născut, trăiesc, o să mor în sport, dar nu mai am timpul să-mi dedic 24 de ore sportului. Acum 30 de ani, la 5 dimineața, puneam mochetă. Am pus până la 100 de mii de metri pătrați de mochetă pentru un turneu de șapte zile", a declarat Țiriac într-un interviu.

Fostul tenismen a menționat că are deja oameni pregătiți care să continue munca pe care a început-o în urmă cu câteva decenii. "Oamenii ăștia au învățat multe în 20-30 de ani, evenimentele pe care le facem sunt deosebite, sunt evenimente sociale", a mai declarat Țiriac.

Ajuns la vârsta de 75 de ani, Țiriac are o implicare bogată în tenis, fiind proprietarul turneelor de la Madrid, București și Geneva. Fost tenismen, Țiriac s-a remarcat mai mult în lumea sportului alb ca antrenor și manager pentru jucători importanți precum Ilie Năstase, Boris Becker, Mary Joe Fernandez, Goran Ivanisevici și Marat Safin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri