Tricolorii, cu gândul la Finlanda. Greul abia începe

Data publicării:
nationala romaniei rasism - 7073135-Mediafax Foto-Laurentiu Mich

E un meci pe muchie de cuțit și nu prea avem voie să-l pierdem...Ne trebuie puncte din Finlanda ca să reparăm ce am stricat în această seară. Finlanda e o echipă extrem de puternică, poate mai puternică decât ungurii”, a declarat selecționerul Victor Pițurcă.

ROMÂNIA-UNGARIA 1-1 Un meci din care nu au lipsit incidentele

Cred că în momentul de față, toți băieții sunt poate chiar mai ușor de a fi determinați pentru această victorie cu Finlanda, după acest joc”, este de părere președintele FRF, Răzvan Burleanu.

25 de meciuri din preliminariile EURO 2016 se văd la Digi Sport

Jocul cu Finlanda va fi cu totul special pentru căpitanul României! Răzvan Raţ, care va bifa la Helsinki meciul cu numărul 100 la naţională. „Avem nevoie să recuperăm ce am pierdut astăzi, dar să fim în același timp precauți, pentru că nu avem voie să pierdem în Finlanda”, a declarat Răzvan Raț.

Din păcare, ne doream după primele două jocuri să avem șase puncte, avem patru și avem posibilitatea să ne revanșăm în Finlanda. Finlanda e o echipă care a bătut o echipă puternică”, avertizează Raul Rusescu, marcatorul unicului gol al României din partida cu Ungaria desfășurată la București.

România a jucat împotriva Finlandei şi în preliminariile Mondialului din 2006. Tricolorii au câştigat atunci ambele partide.  

EURO 2016. Rezultatele și marcatorii din prima seară a meciurilor din preliminarii

EURO 2016 – preliminarii. Rezultatele și marcatorii din meciurile de vineri

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri