FOTO VIDEO. Partida Serbia - Albania a fost suspendată după ce jucătorii s-au luat la bătaie pe teren

Data publicării:
drona8

Foto: Digi Sport

Actualizare 9:40: Fratele premierului albanez a fost arestat pentru instigare la violență


Sârbul Mitrovic a luat imediat steagul pentru a-l distruge, moment în care, sub presiunea tribunei, cele două tabere s-au încăierat. Albanezii au încercat să recupereze steagul cu însemnele Kosovo, iar jucătorii s-au luat la bătaie pe teren. Andi Lila și Taulant Xhaka au declanșat conflictul cu Mitrovic. Arbitrul englez Martin Atkinson a fost obligat să întrerupă partida, pentru calmarea spiritelor, scrie Digi Sport.

Foto: Digi Sport

Jurnalistul Nick Ames a relatat pe Twitter, de la fața locului: „Jocul a fost întrerupt din cauza unei drone care survola terenul și flutura steagul Albaniei. Spectatorii au înnebunit când au văzut-o, iar Mitrovic a pus mâna imediat pe steag. Jucătorii și oficialii celor două echipe s-au luat la bătaie pe teren. Este o rușine!”

Ceea ce Ames nu a spus cu exactitate este faptul că steagul respectiv aparține fostei provincii sârbe Kosovo, nu Albaniei. Mai precis, este vorba de un steag kosovar combinat cu cel albanez. Pe fanion se pot vedea și chipurile a două personalități importante din zona de conflict.

Foto: Digi Sport

„Albanezii au fugit de pe teren, deoarece se arunca spre ei cu obiecte din tribună, iar sârbii i-au urmat rapid. N-am mai văzut așa ceva până acum. Meciul a fost suspendat și nu știu când va fi reluat. Au fost 5 minute de nebunie totală.

Mavraj a încercat să ia steagul de la Mitrovic, care l-a lovit. După aceea s-a dezlănțuit haosul. Pe gazon au ajuns multe forțe de ordine, iar situația s-a calmat temporar. Așteptăm...”, a mai scris Ames.

La scurt după aceste relatări, Ames a anunțat că partida va fi reluată în curând. Scorul era 0-0 în minutul în care meciul a fost întrerupt. Fanii albanezi nu au avut dreptul să asiste la meci.

Foto: Digi Sport

Ziarele din Europa confirmă faptul că jucătorii sârbi ar fi dorit reluarea partidei, lucru care nu se poate spune despre albanezi. Oaspeții au cerut ca tribunele să fie evacuate pentru reluarea jocului, lucru, evident, imposibil de realizat într-un timp atât de scurt.

O decizie în privința rezultatului oficial dintre Serbia și Albania urmând a fi luată astăzi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri