Fed Cup. Andreea Mitu nu a putut vorbi la conferința de presă de după înfrângerea cu Cehia din cauza lacrimilor

Data publicării:
56b7a1bc95f9cf9915000000

 

Întrebată ce o necăjește mai tare, rezultatul sau evoluția sa din partida de dublu, Andreea Mitu, vizibil emoționată, a răspuns: „Evoluția mea a dus la rezultatul acesta, deci se leagă. Emoțiile sunt prea mari. Nu prea pot să vorbesc acum... poate când mă liniștesc o să pot vorbi”.

Căpitanul Alina Tecșor a intervenit și a afirmat că vina înfrângerii din întâlnirea cu actuala campioană mondială nu aparține cuplului Andreea Mitu/Raluca Olaru, notează Agerpres.

„Fetele sunt triste pentru că ele consideră că această înfrângere li se datorează, dar nu este deloc așa. Este ceea ce a putut echipa României azi, nu e nicio problemă. Nu se pune problema să dezamăgească pe cineva. Poate nu au evoluat ele la valoarea lor, asta cu siguranță, se putea mai bine”, a adăugat Alina Tecșor.

Raluca Olaru a declarat că și-a dorit foarte mult să câștige pentru România, dar adversarele au fost prea puternice.

„Eu de când am fost convocată am simțit că se va ajunge la 2-2 și trebuie să fiu pregătită. Mi-am dorit foarte mult să joc bine, să câștig, din păcate adversarele au fost prea puternice pentru noi azi”, a spus Raluca Olaru.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri