Jean Bedard, preşedintele clubului Interbox, şi Lucian Bute au anunţat oficial că data propusă pentru meciul contra lui Jean Pascal este sâmbătă, 18 ianuarie 2014, lupta urmând să aibă loc la Centre Bell din Montreal.

Meciul va a fi transmis în direct de televiziunea HBO.

În situaţia în care Jean Pascal va fi indisponibil pentru aceasta dată, clubul Interbox îl va contacta pe boxerul canadian Adonis Stevenson pentru a lupta contra lui Bute, pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC.

"Sunt pregătit să îl înfrunt pe Jean Pascal dar, în situaţia în care va declina, îmi voi concentra pregătirea pentru o întâlnire cu Adonis Stevenson. Sunt într-o formă excelentă, iar recuperarea pentru mâna la care am suferit operaţia decurge foarte bine. Am început să lovesc sacul de pe 8 august, iar mâna reacţionează foarte bine. Nu am dureri şi sunt încrezator că totul va fi bine până la ora meciului!", a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stâng, meciul cu pugilistul canadian Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amânat.

Pugilistul român a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie în faţa englezului Carl Froch şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie.  

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!