Mircea Lucescu, la împlinirea a 69 de ani: „Sărbătorit am fost pe timp de pace, acum este mai greu”

Data publicării:
Mircea Lucescu wikipedia

„Este nevoie de pace, pentru că dacă nu e pace poţi să fii şi sănătos, dar e teamă. Mă simt perfect la 69 de ani, eu nu simt vârsta, în niciun caz. Mergem mai departe, încercăm să facem faţă situaţiilor. Nu sărbătoresc azi pentru că situaţia este de aşa natură încât nu este loc de sărbătorit. Sărbătorit am fost pe timp de pace, acum este mai greu. A fost o masă cu preşedintele şi cu jucătorii, după-amiază urmează şedinţa tehnică şi antrenamentul, iar diseara ne întâlnim să le dau un pahar de şampanie, ne îmbrăţişăm şi atâta tot”, a spus Mircea Lucescu, la un post de televiziune, potrivit Mediafax.

Antrenorul, care are 51 de ani neîntrerupţi petrecuţi în fotbal, spune că nu a încercat niciodată să profite de contractele semnate. „Cred că sunt unicul în lume care a făcut aşa, am trecut de la una la alta, fără ani sabatici, fără să profit de contractele semnate. Când nu a mai mers ne-am dat mâna şi am mers mai departe”, a menţionat tehnicianul.

Mircea Lucescu a adăugat că toţi cei şase jucători care au refuzat să revină în Ucraina după stagiul de pregătire din Elveţia din cauza conflictului din zonă s-au alăturat lotului.

„S-au întors toţi. A fost o încercare de puci, au încercat să ia gratis doi jucători importanţi, dar lucrurile s-au rezolvat şi s-au întors. Mergem mai departe”, a explicat Mircea Lucescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri