Naționala Under 17 României a pierdut amicalul cu Franța

Data publicării:
romania-under-17-frf-ro 1

Sursa foto: frf.ro

România a început meciul împotriva naționalei "cocoșului galic" în următoarea formulă: Bogdan Hodoroabă (57 Ionuț Poiană)- Tiberiu Căpușă (50 Radu Motreanu, Virgil Ghiță, Harald Fridrich, Cristian Andrei - Ionuț Costache, Carlo Casap (50 Ionuț Tănase)- Roberto Grecu, Ianis Hagi (cpt.) (50 Vlad Mihalcea), Andrei Ciobanu (50 Mihai Dobre)- Florinel Coman (50 Sergiu Jurj).

În minutul 14, Franța a deschis scorul prin golul marcat de Bradlay Danger (Le Havre), care a trimis în plasă din 10 metri, după o paradă a lui Hodoroabă, debutant în naționala mică.

România a replicat printr-un șut al lui Casap din afara careului, reținut de goalkeeper-ul Luca Zidane(Real Madrid), fiul celebrului Zinedine Zidane. Francezii au mai ratat o ocazie uriașă când, după erorile lui Căpușă și Hodoroabă, mingea trimisă de Timothe Cognat (Lyon) a fost respinsă de pe linia porții. "Tricolorii" au ratat șansa egalării la ocazia lui Ciobanu, care, rămas singur cu portarul după pasa lui Hagi, a trimis peste. La pauză, scorul partidei de pregătire Franța U17 - România U17 a fost 1-0. Aulagnier (Saint-Etienne) a marcat al doilea gol al Franței în minutul 46, iar România a redus din diferență, în minutul 55, prin Grecu. Scorul final a fos stabilit de Hugo Clement, în minutul 70.

Reprezentativa U17 a României se pregătește pentru Turul de Elită, programat între 21 și 26 martie în Anglia. Alături de țara gazdă, juniorii noștri se vor mai confrunta pentru calificarea la Euro 2015 cu Norvegia și Slovenia. În lunile ianuarie, februarie și martie, până la plecarea în Anglia, țara gazdă a meciurilor de calificare la Euro 2015, juniorii vor mai aduna o lună de cantonament și numeroase meciuri de pregătire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri