ROMÂNIA – UNGARIA. Sorin Oprescu: Pe suporteri îi rog respectuos să-mi lase scaunele în pace

Data publicării:
sorin oprescu arena nationala - fb oprescu

 

Foto: facebook.com/SorinMirceaOprescu

ROMÂNIA – UNGARIA. „Pe suporteri îi rog respectuos să-mi lase scaunele în pace, să nu mai demonteze scaunele, să nu mai treacă la acte de violenţă şi sper să mă fac bine înţeles. Sistemul de iluminare, gazonul, băncile tehhnice, tartanul şi gazonul sintetic pentru încălzirea jucătorilor au costat 900.000 de euro”, a declarat Sorin Oprescu, potrivit Mediafax.

ROMÂNIA – UNGARIA. Primarul general a afirmat că până la finalul sezonului sunt programate aproximativ 20 de meciuri pe Arena Naţională şi a subliniat că prin găzduirea de partide la EURO 2020, Bucureştiul a fost pus pe „harta lumii”.

„Dacă va mai fi nevoie, vom schimba gazonul şi peste o lună, dar eu mă îndoiesc, pentru că există o staţie computerizată de analiză, care spune dacă să aşezi sau să nu aşezi luminile. Avem şi o pepinieră de gazon, am amenajat în curte o pepinieră de 100 de metri pătraţi pentru a putea să facem înlocuirea rapid. Să nu mai aducem brazdele de pe nu ştiu ce planetă. Tot gazonul este din Olanda”, a mai spus edilul Capitalei.

Partida ROMÂNIA – UNGARIA se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională.

Pe același subiect:
Măsuri speciale de securitate pentru meciul România-Ungaria
Federația Ungară de Fotbal le cere fanilor să nu repete incidentele din septembrie: „E un meci, nu un război, la București”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri