România - Irlanda de Nord 2-0, scor final. Paul Papp a reușit dubla 

Data publicării:
paulpapp

Min 90+4. Partida se încheie cu victoria tricolorilor

Min 79. GOL ROMÂNIA. Paul Papp înscrie din centrarea lui Sânmărtean. În acest moment, România este liderul grupei. 

Paul Papp / Foto: digisport.ro

Min 74. GOL ROMÂNIA. A marcat Paul Papp. 

ACTUALIZARE 22.50. A început repriza a doua a partidei România - Irlanda de Nord. 

ACTUALIZARE 22.32. Prima repriza s-a încheiat fără gol. 

ACTUALIZARE 20.46. Echipa de start a Irlandei de Nord: Carroll - McLaughlin, McGivern, McAuley, Baird - Hughes, Brunt, Evans, Norwood, McGinn – Lafferty. Antrenor: Michael O'Neill.

ACTUALIZARE 18.10. Echipa de start a României: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Sânmărtean - Torje, Chipciu, Tănase – Stancu.


România  - Irlanda de Nord. Nord-irlandezii au numai cuvinte de laudă la adresa tricolorilor. Îi consideră pe oamenii lui Anghel Iordănescu adversari mai tari decât ungurii sau grecii.

Sincer să fiu, noi avem impresia că România este cea mai puternică echipă din această grupă. I-am studiat, ne-am uitat la meciurile lor. Cred că va fi cel mai greu meci de până acum, dar avem încredere în şansa noastră”, a spus Gareth McAuley, West Brom.

„Acest meci poate fi pentru noi un bonus. Să adăugăm la cele nouă puncte acumulate încă trei puncte. Chiar dacă vom pierde acest meci nu va fi nicio tragedie”, a completat Michael O'Neill, selecţioner Irlanda de Nord.

România  - Irlanda de Nord. Selecţionerul irlandezilor a descoperit care sunt cei mai periculoşi tricolori.

„Am fost impresionat de Sânmărtean. Un jucător excelent, un pasator foarte bun. Nu cred că va mai exista vreodată un nou Hagi, dar sunt conştient de cât de periculoşi pot fi jucători ca Sânmărtean, Chipciu, Torje, Raţ sau Maxim”, a adăugat Michael O'Neill, selecţioner Irlanda de Nord.

În cele trei meciuri directe de până acum, România a câștigat o dată, iar Irlanda de Nord s-a impus de două ori.

Hagi vrea o naţională ultraofensivă

România  - Irlanda de Nord. Gheorghe Hagi îi dă sfaturi lui Anghel Iordanescu. „Regele” ar miza pe o formulă cu doi atacanți în meciul cu Irlanda de Nord. În lipsa lui Ciprian Marica, Bogdan Stancu și Claudiu Keșeru au rămas cei mai importanți jucători din linia ofensivă.

„Eu cred că soluția cea ma bună e să-i folosești pe amândoi. Amândoi sunt importanți, nu contează cine începe, important e cum terminăm”, a spus Gheorghe Hagi, finanţator FC Viitorul.

România  - Irlanda de Nord. Decarul „Generației de Aur” este convins că Sânmărtean nu ar trebui să lipsească din primul 11.

„În campionat la noi, Sânmărtean poate să joace și fundaș central, dar la echipa națională, eu cred că rolul lui Sânmărtean e decar, nu zic o noutate, iar decarul să joace în spatele vârfului, cu o libertate totală în teren, se duce unde vrea, în zona care vrea”, a subliniat „Regele”.

Cu Ungaria și cu Finlanda, Sânmărtean a evoluat în spatele vârfului și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei.

Echipele probabile la partida România – Irlanda de Nord

România: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Sânmărtean - Torje, Chipciu, Tănase - Stancu. Selecţioner: Anghel Iordănescu

Irlanda de Nord: Carroll - C. McLaughlin, McAuley, Hughes, McGivern - Corry Evans, Norwood - McGinn, Clingan, Brunt - Lafferty.Antrenor: Michael O'Neill

30.000 de bilete vândute. Suporterii nu au voie să intre cu bannere, doar cu tricolorul

România  - Irlanda de Nord. Naționala este gata de cel mai important meci din actuala grupă a preliminiilor Euro 2016, urmând să întâlnească vineri seară, de la ora 21:45, reprezentativa Irlandei de Nord. Arena Națională nu va fi însă plină la ora partidei de debut al lui Anghel Iordănescu în noul mandat. Doar 30.000 de bilete au fost vândute până la această oră.

Deși tricolorii mizau pe un sprijin masiv din partea fanilor, în tribunele Arenei Naționale nu se vor strânge mai mult de 45.000 de spectatori. Vremea neprietenoasă, dar și evenimentele de la meciul cu Ungaria au făcut ca la case să se mai găsească tichete chiar și în ziua meciului, când oficialii FRF mizează pe vânzarea a cel mult 10-15.000 de bilete.

Clasamentul grupei F, înainte de partida România - Irlanda

 

4.500 de polițiști au fost mobilizați pentru România – Irlanda de Nord

Mobilizare de forţe pentru meciul de fotbal dintre România şi Irlanda de Nord, partidă care se va disputa în această seară, pe Arena Naţională. Peste 4.500 de poliţişti vor fi pe traseele care duc către stadion, dar şi în aeroporturi şi gări. Partida România - Irlanda de Nord va începe de la ora 21:45.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri