La un pas de marea finală. SIMONA HALEP joacă sâmbătă, de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 2

Data publicării:
SIMONA HALEP EFORT FIZIC - GETTY

Simona Halep, în meciul cu Ana Ivanovici ©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Fosta jucătoare de tenis Chris Evert a scris, vineri, pe Twitter, că Serena Williams ar trebui să o invite la cină pe Simona Halep, după ce ocupanta locului 1 WTA a reuşit să acceadă în semifinalele Turneului Campioanelor datorită româncei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cred că Serena Williams ar trebui s-o scoată la cină pe Simona Halep, iar Agnieszka Radwanska pe Caroline Wozniacki; pentru că le-au ţinut în viaţă!", a scris Chris Evert.

Cotidianul L'Equipe scrie că Serena Williams a ajuns în semifinalele Mastersului de la Singapore mulțumită Simonei Halep, în timp ce presa italiană a scris că „Halep o salvează pe Williams", relatează Mediafax.

Caroline Wozniacki a afirmat, după ce a învins-o pe Petra Kvitova şi a permis calificarea Agnieskăi Radwanska în semifinale, că poloneza i-a promis că o va duce la cumpărături dacă va câştiga meciul cu sportiva cehă: „Sper că se va ţine de promisiune. Îmi datorează o geantă”, a afirmat sportiva daneză.

Ana Ivanovici, în meciul cu Simona Halep ©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Simona Halep a câştigat un set în meciul cu Ana Ivanovici, echivalent cu eliminarea sportivei sârbe şi calificarea liderului WTA, Serena Williams, în semifinalele Turneului Campioanelor, fază în care americanca o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki.

Halep, calificată în semifinale înaintea zilei de vineri, a pierdut până la urmă, scor 6-7 (7), 6-3, 3-6, în faţa Anei Ivanovici.

Simona Halep a început perfect meciul cu Ana Ivanovic. S-a distanţa la 5 la 2 şi a lăsat impresia că va rezolva repede ecuaţia partidei. Obligată să câştige în două seturi pentru a merge în semifinale, jucătoarea din Serbia a reuşit o revenire spectaculoasă şi a câştigat actul inaugural la tiebreak.

Simona Halep şi-a revenit în setul secund. S-a impus cu 6 la 3 după câteva mingi spectaculoase şi a trimis-o pe Serena Williams în semifinale. În decisiv, românca a greşit mai mult. Ivanovic a profitat şi a închis meciul cu 6 la 3. Halep a terminat pe primul loc grupa roşie, iar sâmbătă se va lupta pentru un loc în marea finală cu poloneza Agnieszka Radwnaksa. În cealaltă semifinală, se vor înfrunta Serena Williams şi Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, după 70 de minute, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 3 WTA, în ultimul meci al Grupei Albe a Turneului Campioanelor. Wozniacki a câştigat grupa cu trei victorii din trei meciuri şi s-a calificat în semifinale alături de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, care a pierdut, tot vineri, ultimul ei meci, cu Maria Şarapova.

După jucarea meciurilor din grupe, tabloul semifinalelor Turneului Campioanelor de sâmbătă este următorul:

- ora 13.00: Simona Halep, locul 4 WTA - Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA;

- ora 09.30: Caroline Wozniacki, locul 8 WTA - Serena Williams, locul 1 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri