Simona Halep: Nu am așteptări mari la Brisbane, nu am mai jucat un meci oficial de două luni

Data publicării:
adversare halep getty

Foto: Gulliver/GettyImages 

Sunt bucuroasă că m-am întors la Brisbane, nu am mai jucat aici din 2012. Unul dintre motivele pentru care am venit este legat de noul meu antrenor (n.r. - australianul Darren Cahill). Nu am așteptări mari la turneul de la Brisbane, pentru că am aproape două luni de când nu am mai jucat un meci oficial. Va fi greu, dar aștept cu nerăbdare să încep acest turneu, acest an. Întotdeauna este foarte greu primul meci, iar acesta este chiar unul dificil (n.r. - cu Victoria Azarenka). Însă voi intra pe teren și voi lupta. Vom vedea dacă voi putea câștiga”, a declarat Simona Halep, potrivit Agerpres.

Simona Halep a menționat că obiectivul său în 2016 alături de noul antrenor, Darren Cahill, este câștigarea unui titlu de Grand Slam.

„Sunt nerăbdătoare să încep un nou an cu un nou antrenor. Vreau să încep să am mai multă încredere în mine, asta în primul rând. Apoi, obiectivul meu este să câștig un titlu de Grand Slam. Bineînțeles că va fi greu, dar știu că este posibil să câștig un titlu de Grand Slam. Antrenorul meu nu vrea să pun presiune pe mine. Așa că mă antrenez mult și vom vedea dacă voi reuși”, a mai spus Simona Halep.

De asemenea, ea își dorește foarte mult și o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

„Participarea la Jocurile Olimpice este o mare provocare pentru mine. Mi-ar plăcea să câștig o medalie la Rio. Nu va fi ușor pentru că programul este încărcat în acea perioadă. Însă voi încerca să mă relaxez, să mă bucur de timpul petrecut acolo, și, dacă va fi posibil, să fiu portdrapelul României. Mi-ar plăcea foarte mult acest lucru, dar încă nu știu sigur. Mi-ar plăcea să joc și dublu mixt la Jocurile Olimpice, am mai jucat la US Open (n.r. - cu Horia Tecău), așa că eu consider că avem o șansă și acolo (n.r. - la medalie în proba de dublu mixt)”, a mai afirmat jucătoarea română.

Simona Halep (24 ani), numărul doi mondial, o va întâlni, miercuri, pe jucătoarea belarusă Victoria Azarenka în optimile de finală ale turneului WTA de la Brisbane (Australia), dotat cu premii totale de 885.500 dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri