Simona Halep a câștigat fără probleme primul meci la Dubai

Data publicării:
311058-simona-halep-fist-pump

 

Simona Halep este principala favorită a Turneului din Dubai. FOTO: AFP/MEDIAFAX FOTO

ACTUALIZARE 21.16. În meciul următor, românca va evolua împotriva sportivei din Bulgaria, Tsvetana Pironkova, informează digisport.ro.


"Vreau să mă bucur de acest turneu, nu să mă gândesc la faptul că sunt principala favorită. Voi lua fiecare meci în parte, indiferent ce cap de serie sunt şi indiferent dacă Serena e sau nu aici'', a afirmat Simona Halep, numărul patru mondial, pentru site-ul WTA.

După meciul din Fed Cup, unde România a reuşit să învingă Spania, Simona Halep speră într-o evoluţie foarte bună în Dubai.

''După Australian Open am jucat în Fed Cup pentru ţara mea, în sală, iar acum sunt la Dubai. Nu este uşor pentru mine să mă adaptez, dar sunt de câteva zile la Dubai, mă antrenez din greu şi sper că voi fi pregătită. Resimt un pic de presiune pentru că sunt principala favorită, dar sunt totuşi relaxată şi voi lua fiecare meci în parte'', a mai spus Simona Halep.

Principala favorită a Turneului din Dubai a învins-o pe adversara sa de astăzi, Daniela Hantuchova, în toate cele trei meciuri pe care le-au disputat până acum.

Simona Halep joacă primul său meci, la Dubai, astăzi, de la 19.00, în direct la Digi Sport 2.

 Foto: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri