Simona Halep, victorie în meciul din turul al doilea de la US Open

Data publicării:
Simona Halep Cincinnati GettyImages august 2015

Foto: Gulliver/Getty Images


Actualizare 21.45. Simona Halep a câștigat în două seturi, scor 6-3, 6-4, meciul cu Katerina Bondarenko, din turul doi al turneului de la US Open.


Actualizare 21.10. Simona Halep a câștigat primul set contra Katerinei Bondarenko. Românca a câștigat, scor 6-3, în 42 de minute.


Simona Halep și Katerina Bondarenko, locul 104 WTA, vor juca nu mai devreme de ora 20:00, ora României, iar partida va fi live text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. Simona, care e cap de serie numărul 2 la New York, a trecut de runda inaugurală după ce adversara ei, Marina, Erakovic, din Noua Zeelandă, a abandonat la 6-2, 3-0 în favoarea jucătoarei noastre. Sportiva de 29 de ani din Ucraina a eliminat-o surprinzător pe Yulia Putintseva (78 WTA), după o victorie în două seturi, 6-0, 6-3, după 59 de minute.

Cel mai bun rezultat din cariera lui Bondarenko este câştigarea turneului de la Birmingham, performanţă pe care a obţinut-o în 2008. Kateryna vine după competiţiile de la Stanford şi Cincinnati, acolo unde a jucat calificări, dar a fost eliminată încă din primul tur.

Nu ştiu cu cine am de jucat în continuare pe tablou, nu mă tem de nimeni pentru că nu am de ce să mă tem, am avut două turnee foarte bune înainte, am încredere că pot să câştig şi meciurile grele, vom vedea, fiecare meci este greu şi fiecare meci e deschis, fiecare are şansa de a câştiga”, a fost declaraţia încrezătoare a Simonei, înainte de meciul dintre Bondarenko şi Putintseva.

Monica Niculescu joacă și ea joi spre vineri noaptea în turul doi la US Open, cu Flavia Pennetta, din Italia, cap de serie numărul 26. Partida dintre cele două e ultima pe terenul 17 și nu va începe mai devreme de ora 24:00, ora României.

Turneul de la US Open se va desfăşura în perioada 31 august - 13 septembrie şi toate meciurile Simonei Halep pot fi urmărite în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Citiți și: Simona Halep, calificată la Turneul Campioanelor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri