Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Toronto

Data publicării:
491028 491028 halep simona 1

A fost a patra întâlnire directă între Halep şi Errani. Românca s-a impus de două ori, la Doha, în 2014, şi la Stuttgart, în acest an, în timp ce italianca a câştigat primul meci dintre cele două jucătoare, la Miami, în 2013. Pe hard, scorul întâlnirilor directe este egal, 1-1.

Citiți și: 

Adversar-surpriză pentru Simona Halep în finala turneului de la Toronto

Cum a decurs partida dintre Simona Halep și Sara Errani

6-4, 6-4! GAME, SET, MECI! CALIFICARE ÎN FINALĂ! Simona fructifică a patra minge de meci și se califică în ultimul act la Toronto. 

6-4, 5-4! REBREAK SIMONA! Un retur exact a făcut ca a doua favorită din Canada să ajungă în situația de a servi pentru meci și pentru finală!

6-4, 4-4. BREAK Errani, Simona a salvat o minge de break, apoi a servit solid, dar încă o dată Errani n-a cedat. Remarcabilă capacitatea de luptă a italiencei. 

6-4, 4-3. Errani nu cedează. Italianca aleargă foarte mult și a reușit să-și păstreze serviciul cu foarte mult efort.

6-4, 4-2. Simona a salvat o minge de break și apoi a condus disputa autoritar, Errani fiind incapabilă să găsească soluții la loviturile precise ale româncei.

6-4, 3-2. Sara Errani rămâne aproape pe tabelă și reușește să-și facă serviciul fără prea multe dificultăți.

6-4, 3-1. Simona se distanțează după ce a reușit să servească extrardinar în acest game. Trei dintre puncte le-a cucerit cu mingea a doua, după ce serviciul a obligat-o pe Errani la un retur slab.

# Sara Errani a solicitat intervenția medicului turneului, acuzând probleme la unul dintre degetele piciorului stâng.

6-4, 2-1! BREAK Simona! Retur excepțional cu reverul pentru Simona, care nu-i dă nicio opțiune de a reveni cu adevărat în meci adversarei sale.

6-4, 1-1! REBREAK Errani! Italianca a crescut nivelul jocului și a reușit să recupereze rapid game-ul pierdut pe propriul serviciu.

6-4, 1-0! BREAK Simona, la începutul setului secund. Favorita doi a întrecerii din Canada continuă să aibă un joc solid.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

6-4, GAME şi SET HALEP! - Simona a câştigat primul set cu 6-4, după un game în care s-a impus pe propriul serviu, nu fără emoţii însă. 

5-4, game Errani - Italianca rămâne în meci şi dă senzaţia că a depăşit momentul dificil. Cu toate acestea, Simona Halep se pregăteşte să servească pentru set. 

5-3, game Halep - Simona îşi câştigă din nou serviciul fără emoţii, la 0. 

4-3, game Errani - Italianca întrerupe seria foarte bună a Simonei. Halep a avut minge de break, dar Errani a câştigat trei puncte la rând şi şi-a făcut serviciul.  

4-2, game Halep - Discuţia cu antrenorul nu a ajutat-o pe Errani. Simona continuă să facă legea pe teren şi şi-a câştigat serviciul fără probleme.

#Sara Errani este descumpănită şi, după ce a pierdut trei game-uri consecutive, italianca a cerut sfaturile antrenorului.  

3-2, BREAK HALEP! - După un început nesigur de meci, Simona pare dezlănţuită. Românca a făcut din nou break şi a preluat conducerea în primul set al semifinalei. 

2-2, game Halep - Jucătoarea noastră şi-a făcut serviciul, după ce a revenit de la 0-30, şi a egalat în primul set.

1-2, BREAK HALEP! - Simona câştigă la rândul său contra serviciului, după ce a revenit de la 40-15 pentru Errani şi după ce a câştigat cel mai spectaculos punct al meciului, care, de altfel, i-a adus mingea de break. Errani a încheiat game-ul cu o dublă greşeală. 

0-2, BREAK Errani! - Halep îşi pierde serviciul, după ce reuşise iniţial să revină de la 0-30. Italianca a profitat însă de prima minge de break de care a beneficiat şi s-a desprins la 2-0. 

0-1, game Errani - Meciul a început cu un game lung, pe care italianca şi l-a adjudecat, după ce a salvat două mingi de break ale Simonei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri